Δωμάτια και διαμερίσματα δίπλα στο κύμα..!

Επικοινωνία

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Κιβέρι είναι ένα παραλιακό χωριό του Νομού Αργολίδας που βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή των Μύλων και απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και το Άργος αντίστοιχα. Μπορεί κανείς να το επισκεφθεί με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο, καθώς συνδέεται με τοπική συγκοινωνία με το Άργος.

Πρόκειται για έναν τόπο με πλούσια ιστορία. Κατά τη μυθολογία εδώ αγκυροβόλησε ο Δαναός. Στην περιοχή υπήρχε ναός του Γενέσιου Ποσειδώνα κι έχουν επίσης ανακαλυφθεί Μυκηναϊκοί τάφοι και υπολείμματα αρχαίου οικισμού. Το ταξίδι στην ιστορία συνεχίζεται κατά τη μεσαιωνική περίοδο, οπότε και αποτέλεσε μεσαιωνικό φρούριο και κτίστηκε κάστρο, ερείπια του οποίου δεν έχουν διασωθεί. Έπειτα από την κατοχή του από οικογένεια φράγκων και αργότερα από τους Ενετούς ακολουθεί η κατοχή από τους Τούρκους και η αναγέννηση του χωριού και η είσοδος στη σύγχρονη ιστορία του με την επανάσταση του 1821.  Από τη νεότερη ιστορία του τόπου σώζονται σήμερα δυο οικήματα που μοιάζουν με κάστρα, έχουν διπλό τείχοςκαι περιβάλλονται με πολεμίστρες.

Το χωριό απαριθμεί περίπου 1000 κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με τη θάλασσα και τις συνήθεις αγροκαλλιέργειες του νομού. Κατά τη διαμονή του κανείς μπορεί να απολαύσει τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα όπως πορτοκάλια, φρέσκο ψάρι, λάδι.

Vasilis Apartments
Κιβέρι, Αργολίδα

Τηλ.:   (+30) 27510.42.511
Κιν:    (+30) 6979.798.048

 

Website: www.vasilisrooms.gr
Email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνία

Vasilis Rooms
Κιβέρι, Αργολίδα
Τηλ.:   (+30) 2751.042.511
           (+30) 210.44.16.472
Κιν:    (+30) 6979.798.048
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χρήσιμες Πληροφορίες