Παραλία Κιβερίου
Παραλία Κιβερίου
footer logo
Κράτηση
logo
Κράτηση

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας.


Πώς να φτάσετε στο Κιβέρι

Το Κιβέρι απέχει 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 12 χιλιόμετρα από το Άργος και το Ναύπλιο αντίστοιχα.

Μπορείτε να φτάσετε στο Κιβέρι (από το Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας) οδικώς:

  • Με Λεωφορείο: Από το αεροδρόμιο επιβιβάζεστε στο αστικό λεωφορείο X-93, το οποίο τερματίζει στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Εκεί επιβιβάζεστε σε υπεραστικό λεωφορείο του Νομού Αργολίδας με τελικό προορισμό το Άργος. Από εκεί λαμβάνετε το τοπικό λεωφορείο με προορισμό το Κιβέρι.

Δρομολόγια ΚΤΕΛ Αργολίδας: www.ktelargolida.gr

  • Με ιδιωτικό αυτοκίνητο: Από το αεροδρόμιο ακολουθείτε τις ταμπέλες για «Αττική οδό» με κατεύθυνση την «Ελευσίνα» και προχωράτε ευθεία. Ακολουθώντας στη συνέχεια την εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, βγαίνετε στην έξοδο αριστερά για Τρίπολη και συνεχίζετε ευθεία μέχρι το 124ο χιλιόμετρο, όπου στρίβετε δεξιά στην έξοδο για Στέρνα καταλήγοντας στην πόλη του Άργους. Από εκεί ακολουθείτε, με κατεύθυνση την Τρίπολη, την παλιά εθνική οδό Άργους - Τριπόλεως και ακριβώς μετά το χωριό Μύλοι στρίβετε σύμφωνα με τις ταμπέλες αριστερά για Κιβέρι.

Από το Ναύπλιο μπορείτε να έρθετε στο Κιβέρι ακολουθώντας την παραλιακή οδό Ναυπλίου - Νέας Κίου - Μύλων. Στο τέλος του δρόμου στο χωριό Μύλοι στρίβουμε αριστερά στην παλιά εθνική οδό Άργους - Τριπόλεως ακολουθώντας τις επιγραφές που οδηγούν στο Κιβέρι.