Παραλία Κιβερίου
Παραλία Κιβερίου
footer logo
Κράτηση
logo
Κράτηση

Άνετες διακοπές δίπλα στη θάλασσα

Τα Vasilis’ Rooms / Apartments βρίσκονται στην παραλία του Κιβερίου, λίγα μέτρα με τα πόδια από τη θάλασσα. Το Κιβέρι είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι της Αργολίδας απέναντι ακριβώς από το Ναύπλιο, και απέχει 12 μόλις χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και το Άργος αντίστοιχα και 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Τα ανακαινισμένα δωμάτια Vasilis είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να παρέχουν άνετη και ξεκούραστη διαμονή δίπλα στη θάλασσα. Η κατασκευή και λειτουργία τους στηρίζεται κατά πολύ στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι σύγχρονα, φωτεινά, κλιματιζόμενα, με δωρεάν ασύρματο wi-fi και διαθέτουν όλα ιδιωτική βεράντα με θέα τη θάλασσα. Κοντά στα δωμάτια υπάρχει δημοτικός χώρος στάθμευσης. Προσφέρουμε τέσσερις τύπους καταλυμάτων προκειμένου να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να απολαύσετε διακοπές χωρίς ιδιαίτερες μετακινήσεις καθώς είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια τα καταστήματα που πουλούν είδη πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και οι ταβέρνες και οι καφετέριες. Η περιοχή προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τοπικά προϊόντα όπως φρέσκο ψάρι, εσπεριδοειδή, παρθένο ελαιόλαδο. Αν είστε από εκείνους που επιθυμούν εξορμήσεις, αποτελεί πολύ καλή βάση για εξερευνήσεις σε χώρους αρχαιολογικού, θρησκευτικού ή /και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος.

Με φιλική και πρόθυμη εξυπηρέτηση τα Vasilis’ Rooms / Apartments μπορούν να εξασφαλίσουν ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα.

Κ α λ ω σ ή λ θ α τ ε…